Kutatás – fejlesztés

A Sano Agrar Institut egyet jelent az innovációkkal – Gyakorlatból a gyakorlatért

A SOLUM Zrt. a Sano család részeként végez a nemzetközi cégcsoport és partnerei számára jövőbe mutató vizsgálatokat és kísérleteket Sano Agrar Institut néven. A SOLUM Zrt. kutatás-fejlesztési tevékenysége a borjúnevelésre, a tejgazdálkodásra és olyan növények termesztésére szakosodott, amelyek később állatok alaptakarmányaként szolgálnak. A legmodernebb, sikert hozó koncepciók és a legújabb technológiák kerülnek alkalmazásra. Innovatív, egyedi elgondolásokkal és sokéves kutatási, fejlesztési tapasztalatokkal teremti meg a Sano Agrar Institut a tudomány terén is elért előnyét.

Növénytermesztés

Modern növénytermesztés – A legjobb alaptakarmányért A SOLUM Zrt. saját és integrált földterületein több mint 1.500 hektáron termeszt kukoricát, cirokot, lucernát, rozst, tritikálét, fűféléket

 További információ

Tartósítás

Silótartósítás a kiváló minőségért Minél jobb az alaptakarmány silózása, annál jobb a takarmányozási értéke, ami számos előny nyújt az állategészségügyben és a termelési adatokban.

 További információ

Takarmányozás

Takarmányozási kísérletek a folyamatos fejlődésért Az állati takarmányok gazdaságos és hosszú távú előállítása érdekében a tejtermelésben további hatékonyságnövelés lehetséges, és szükséges is. A sikeres

 További információ

Állatjólét

Nagy teljesítményhez kiemelkedő állatjólét szükséges Ha jól érzi magát az állat jól termel – tartja a népszerű mondás. Ennek fényében igyekszünk a SOLUM tehenészeteiben

 További információ

Állategészségügy

A tejtermelés gazdasági szempontjából elengedhetetlen a hosszú hasznos élettartam biztosítása állataink számára, aminek alapja a kiváló állategészségügy. Kulcsfontosságúnak tartjuk a higiéniát, a prevenciót és

 További információ

Oktatás

Kiemelkedő tudással mindig lépéselőnyben A SOLUM Zrt-nél elkötelezettek vagyunk munkatársaink folyamatos képzésében. A célirányos oktatási és továbbképzési programok lehetőséget nyújtanak kollégáinknak, hogy szakmailag és

 További információ