Oktatás

Kiemelkedő tudással mindig lépéselőnyben

A SOLUM Zrt-nél elkötelezettek vagyunk munkatársaink folyamatos képzésében. A célirányos oktatási és továbbképzési programok lehetőséget nyújtanak kollégáinknak, hogy szakmailag és személyesen is továbbfejlődjenek. Így biztosítjuk, hogy munkatársaink rendelkezzenek a legfrissebb szakmai tudással, annak érdekében, hogy a mindennapi feladatok elvégzése közben adódó kihívásokra optimális megoldást találjanak.

A Sano Akadémia keretében gazdálkodó partnereinknek, ügyfeleink munkatársainak és Sano kereskedő partnerek részére is érdekes továbbképzési és magasszintű szakmai programokat biztosít vállalatunk. Elismert szakemberek mindig aktuális és érdekes témákat mutatnak be a takarmányozás, az állategészségügy, a technológia és a menedzsment témakörében. Ezen tudástöbblet felvértezi a programban résztvevőket a korszerű haszonállattartás kihívásaival szemben.

Fontos számunkra a jövő generációja, a megfelelő szakmai utánpótlás képzés, ezért a SOLUM Zrt. részt vesz a helyi szakképzésben, valamint együttműködik a győri Széchenyi István Egyetemmel.