Csomagolóanyag gyártás

Nyomda

A SOLUM Zrt. a mezőgazdasági tevékenysége mellett flexibilis csomagolóanyag- és reklámtáska gyártó üzemet működtet 1992 óta. Az üzem elsősorban az élelmiszeripar számára, másodsorban a higiéniai termékgyártók számára készít síkfóliás, tasakos és tömlős csomagolóanyagokat.

Ma már stratégiai fontossága van az élelmiszer- és feldolgozó-iparban a termékek esztétikus és higiénikus csomagolásának, hisz a pékáruk, a tészta, a cukor, tej és a higiéniai termékek értékesíthetőségének egyik kritériuma a korszerű csomagolás.

A SOLUM Zrt. csomagolóanyag-gyártó üzemében magas minőségű, akár többrétegű, korszerű anyagszerkezettel nyomtatott fóliák készülnek.

  • Az üzemben nagyteljesítményű, központi-hengeres nyomdagépeken hat és nyolcszínes flexo-nyomtatással, max. 1300 mm szélességig nyomtatják a csomagolóanyagokat.
  • Oldószermentes, tekercses lamináló- és tekercsvágó berendezéssel képesek szinte bármilyen felhasználási területre minőségi csomagolóanyagot gyártani.
  • A nyomtatott fóliák konfekcionálása ugyancsak nagyteljesítményű, modern gépeken történik. Az így készült tasakok alkalmasak az élelmiszeripar és higiéniai termékek automata berendezésekkel történő csomagolására, különböző méretekben ill. formátumban, a megrendelő igényei szerint.
  • Számos egyéb berendezés alkalmassá teszi az üzemet arra, hogy a piac igényeit követve a legkorszerűbb termékeket állítsa elő.

A SOLUM Zrt. csomagolóanyag gyártó igazgatósága rendelkezik az MSZ EN ISO 9001-2015 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal és az MSZ EN ISO 22000:2018 szerint tanúsított élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerrel, mely az itt készülő kifogástalan végtermékek garanciája. Az üzem partnerei között megtalálhatóak az élelmiszeripar és a higiénia üzletág elismert hazai és külföldi gyártói.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Csomagolóüzem